Rock exchange

BandVervoerNL

Wel een optreden, maar geen vervoer? Ruzie over wie dit keer de BOB is? Of gewoon geen zin om heen en weer te rijden naar een optreden? BandVervoerNL biedt een zeer betaalbare service voor kleine bands en muziekgezelschappen! Je band en je spullen worden opgehaald en afgeleverd bij de venue/festivallocatie én ook weer teruggebracht!

BandVervoerNL is een initiatief van een muzikant die voor veel optredens busjes heeft moeten huren om alle spullen en mensen bij elkaar te krijgen in de venue. Om kleinere bands de mogelijkheid te bieden meer uit een optreden te halen, biedt hij betaalbare diensten voor transport van goederen én bandleden!

Gig Assist

Gig Assist is de standaard dienst aangeboden door BandVervoerNL.
Je (band/groep) wordt opgehaald op de door jouw gekozen locatie en naar het optreden gereden. Na afloop worden jullie en je spullen weer afgeleverd bij de ophaallocatie, of ergens anders in overleg. Natuurlijk help ik ook met het sjouwen van spullen!

Website

Informatie en algemene voorwaarden

Kijk voor alle informatie en algemene voorwaarden op de site van BandVervoerNL. Ook de actuele tarieven kun je daar vinden.

Tarieven

Startbedrag (inclusief 150 vrije kilometers) vanaf €50,-

Doe je aanvraag! Het is zo gepiept.

BOEKINGSAANVRAAG